COMUNICAT privind accesul la evenimentele și manifestările BNA 2014


Expoziția-concurs Bienala Națională de Arhitectură 2014 se deschide MIERCURI 15 octombrie, la ora 17.00, la parterul Universității de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu", din București.

Pe întreaga perioadă a BNA 2014, mai puțin în ziua de joi, 16 octombrie, expoziția este deschisă între orele 9:00 - 17:00, accesul fiind liber.

Accesul la conferințele din 17, 20, 21, 27, 28 și 29 octombrie este, de asemenea, liber (nu este necesară o invitație).

Vizitatorii sunt invitați să își lase cartea de vizită în caseta special aflată lîngă intrare, pentru a putea primi materiale informative și a participa la o tombolă al cărei premiu va fi acordat în ziua de 30 octombrie, când este programată și distribuirea Catalogului.

Din cauza numărului limitat de locuri din Sala Frescelor (15 octombrie), respectiv de la Sala Media (16 octombrie), precum și a nevoii de asigurare a accesului cu prioritate pentru participanții la BNA 2014, nu sunt disponibile invitații care ar asigura loc în sală, pe scaune. Organizatorii au asigurat un sistem video și audio de retransmitere a lucrărilor în holul Sălii Frescelor, unde va funcționa și un bufet.

Invitațiile pentru 15 si 16 octombrie au fost transmise deja de organizatori, iar președinții filialelor U.A.R. vor primi invitațiile în cadrul întâlnirilor conducerii UAR programate în perioada 15 - 17 octombrie.

Pentru manifestările din 14, 22, 23 și 24 octombrie, invitațiile se solicită organizatorilor, respectiv: Claudia Constantinescu (14 octombrie), Daniela Puia (revista Urbanismul - 22 octombrie), Zachi Arpad (revista Arhitext - 23 octombrie) și Françoise Pamfil (revista Arhitectura - 24 octombrie).

Pentru ziua de 30 octombrie, se va confirma solicitanților accesul, în baza locurilor rămase disponibile după primirea confirmărilor de la participanții la BNA 2014 (care au prioritate), cu 48 de ore inainte (28 octombrie).

Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijin!

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc