In memoriam arh. Carmen Borc

Cu mare tristete si cu regrete ne luam ramas bun de la CARMEN BORC arhitecta absolventa a Institutului de Arhitectura "Ion Mincu" promotia 1959.

A fost arhitect proiectant in cadrul Institutului Proiect Bucuresti si in cadrul Institutului de Proiectare pentru Industria Alimentara IPIA. Membra a Uniunii Arhitectilor din Romania a participat la numeroase activitati organizate in cadrul Uniunii: excursii, expozitii, conferinte, intalniri profesionale si colegiale. Apreciata de colegi, pentru prezenta ei plina de verv, voiosie, buna dispozitie, dar si eleganta, vom pastra fiecare in gand imaginea ei zambitoare asa cum am cunoscut-o si iubit-o Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

Serviciul religios va avea loc MARTI 10 IANUARIE, ORA 12.00 LA BISERICA "SFANTUL CONSTANTIN" 

 

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc