Asociatia Arhitectilor din Ungaria si Revista Arhitectura Maghiara lanseaza Premiul international pentru fotografia de arhitectura 2017

Va informam ca Asociatia Arhitectilor din Ungaria si Revista Arhitectura Maghiara lanseaza Premiul international pentru fotografia de arhitectura 2017.

Obiectivul concursului este stimularea reflectiei asupra mediului construit prin intermediul fotografiei de arhitectura. 
Concursul este organizat pe 2 categorii: Deschisa si Profesionala.

Vor fi selectate 10 fotografii din fiecare categorie, din care se va alege cate un castigator.

Premii: Premiul I – 700 € - Categoria Deschisa; 1500 € - Categoria Profesionala

Taxa de inregistrare: 25 € - Categoria Deschisa; 50 € - Categoria Profesionala

Calendar: 
07. 08. 2017-25. 09. 2017: Inscriere si transmitere fotografii 

15. 10. 2017: Publicare finalisti

22. 11. 2017: Anuntare rezultate finale si vernisaj expozitie.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa consultati materialele anexate, precum si website-ul concursului http://photoaward.meonline.hu/ 

Pentru eventuale intrebari, puteti contacta organizatorii prin email, pe adresa photoaward.meonline@gmail.com

photoaward2017_competition_call.pdf

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc