Publicat: 10 martie 2017

Strategia UE pentru Regiunea Dunării, 14 martie, orele 17.00, la sediul CCA

Vă invităm marți, 14 martie 2017, orele 17.00, la sediul ​​Centrul​ui​ de Cultur​ă Arhitectural​ă,​ din str. Jean Louis Calderon, nr. 48​, la conferința Strategia UE pentru Regiunea Dunării și oportunități de cooperare și finanțare derivate din programele internationale de finanțare pentru breasla arhitecților.               

Prezinta: Asociația Comunitatilor Locale Riverane Dunarii                  ​​

Invitat: Dl Sever AVRAM - Președinte Executiv CLDR

Traseul Dunării Românești.

Orașe port perechi: Drobeta Tr. Severin/Cladovo, Serbia; Calafat/Vidin(Bulgaria); Corabia; Tr.Măgurele/Nicopol; Zimnicea/Svistov; Giurgiu/Ruse; Călărași/Silistra; Fetești, Cernavodă, Hârșova; Măcin, Brăila, Galați/Giurgiulești, Reni (R.Moldova); Tulcea/Ismail (Ucraina); Chilia Veche/Chilia (Ucraina)

Expert SUERD, arh. Gh. Ionascu

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc