Publicat: 3 ianuarie 2012, ultima actualizare: 4 iunie 2014

Vernisajul expozitiilor de acuarela -Jeni Luchian-Constantinescu- si de caricaturi «CREM» -Marin CretuLuni, 9 ianuarie 2012, orele 18,00, la Centrul Cultural al Uniunii Arhitectilor din Romania - str. Jean Louis Calderon nr. 48, sector 1, Bucuresti , va avea loc vernisajul comun al expozitiilor de acuarela - Dna Jeni LUCHIAN-CONSTANTINESCU si de caricaturi «CREM» - editia speciala de iarna - a arhitectului Marin CRETU. Cele doua expozitii au "impodobit" noul sediu cu ocazia Revelionului Arhitectilor care a avut loc aici la trecerea dintre ani.
Va asteptam cu drag la vernisaj.

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc