Publicat: 24 mai 2016

Atelier de acuarela cu arh. Cosma Dunel

Stimați colegi, 
v-a plăcut vernisajul expoziției arhitectului Cosma Dunel?
Conducerea Centrului de Cultură Arhitecturală al UAR, oferă folosirea microbuzului de 7 locuri, în vederea participării unui grup de arhitecți, la un atelier de acuarelă, îndrumat de arh. Cosma Dunel.

Atelierul se va desfășura în fiecare vineri, începând cu data de 10 iunie.


Primul atelier va avea loc la Padurea Pustnicu și va dura 4 ore.

Plecare: vineri, 10 iunie, ora 9.00, de la sediul UAR din strada Jean Louis Calderon, nr 48, sector 2.

Este de dorit ca participanții să aibă asupra lor materialele de desen cu care sunt obișnuiți să lucreze și eventual hrană rece.

Inscrierile se fac la email: secretariat@uarconcursuri.org

telefon 0737 017 788, dna Amalia Năstase

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc