Proiectul MNEMONICS a primit aprecieri atât la vernisajul expozițiilor de la Pavilionul României și Noua Galerie a IRCCU de la Veneția din zilele de 24 și 25 mai

Ne bucurăm să anunțăm că participarea României la Expoziția Internațională de Arhitectură de la Veneția – La Biennale di Venezia 2018 – cu proiectul MNEMONICS a primit aprecieri atât la vernisajul expozițiilor de la Pavilionul României și Noua Galerie a IRCCU de la Veneția din zilele de 24 și 25 mai, cât și în zilele ce au urmat deschiderii pentru public din 26 mai.

MNEMONICS Romania comunicat presa RO.pdf

Pentru mai multe informații ne puteți urmări pe pagina de Facebook a proiectului (https://www.facebook.com/mnemonicsromania) și pe Instagram la @mnemonicsro. Ne puteți contacta oricând la contact@mnemonics.ro și la +40 752 169 570.

foto Laurian Ghinitoiu

Pavilionul României Giardini:

Noua galerie a IRCCU:

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc