In memoriam Doru Covrig

UAR Sucursala Timis-Caraș-Severin anunță cu profundă durere plecarea dintre noi, după o lungă și grea suferință, a colegului nostru arhitectul  DORU COVRIG președintele sucursalei și membru al Senatului UAR ales în cadrul Conferinței Naționale 2022, reprezentant  marcant al promoției 1978 de arhitecți ai Facultății de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti.

A fost o fire dinamică și optimistă care îi încuraja pe cei cu care colabora și care i-a permis să treacă și peste momentele dificile ale vieții.

Om dedicat familiei, pe care a iubit-o și susținut-o, a avut multă bucurie din partea nepoțelelor în ultimii ani ai vieții.

Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei îndurerate.

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc