In memoriam arh. ADRIAN PANZARU

Uniunea Arhitecților din România anunță cu întristare decesul arhitectului Adrian Pînzaru. Absolvent al Institutului de Arhitectură „Ion Mincu” din București, promoția 1982, Adrian Pînzaru a activat deopotrivă în proiectarea de arhitectură și în grafică și design publicitar, dovedindu-se un profesionist dedicat și meticulos, un caracter deosebit, jovial și generos, care va rămâne mereu în amintirea colegilor și prietenilor săi.

Trupul neînsuflețit este depus la capela Cimitirului Calvin din București, Calea Giulești nr. 101, iar slujba de înmormântare va începe sâmbătă 9 decembrie la ora 13.00.

Condoleanțe familiei și apropiaților! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

......

Stimati colegi, din promotia 1982 si nu numai, pe data de 06.12.2017, a plecat dintre noi arhitectul, prietenul si colegul nostru ADRIAN PANZARU.

Condoleante familiei si DUMNEZEU sa-l ODIHNEASCA in PACE.

arh. Mihai Maicovschi - promotia 1982

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc