Mesaj de condoleanțe adresat familiilor celor dispăruți în urma incendiului din 30.10.2015

Uniunea Arhitecților din România transmite sincere condoleanțe tuturor familiilor îndoliate de tragicul incident produs vineri seara, 30 octombrie, în clubul bucureștean Colectiv.

Cu profundă durere anunțăm că printre cei dispăruți prematur dintre noi se află și câțiva tineri colegi de breaslă

Dr. arh. Cătălina Ioniță (34 ani)

Dr. arh. Mihai Cătălin Alexandru (34 ani)

Arh. Vlad Țelea (37 ani) - București
Corpul neînsuflețit al lui Vlad Țelea este depus la capela Cimitirului Armenesc - Șos. Pantelimon nr.90, București. Înmormântarea va avea loc marți, 3 noiembrie 2015, ora 14:30.

Arh. Ioan (Kuki) Tripa (45 ani). Trupul neînsuflețit al lui Ioan Kuki Tripa este depus acasă, în str. Ioan Inculeț nr. 24 din București. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Bellu Catolic marți 3 noiembrie 2015, ora 12:00.

Arh. Andrei Bucă (29 ani) - Brăila. Slujba de înmormântare va avea loc marți, 03 noiembrie 2015, la ora 12:00 la Biserica Sf. Trei Ierarhi Brăila, pe Viziru, vis-a-vis de Caporal Mușat, urmând ca înmormântarea să aibă loc la Cimitirul Municipal "Radu Negru”.

Arh. Maria Vulcu - (Deva), absolventă promoția 2010. Trupul neînsuflețit al Mariei este depus la Capela Biscaria din Simeria, str. Preot Nistor Socaciu (fosta Câmpului), intrare din str. principala 1 Decembrie. Programul funerar și înmormântarea vor avea loc marți, 3 noiembrie 2015, începând cu ora 12.

Dumnezeu să-i odihnească!

În același timp suntem cu gândul și alături de cei care, din păcate, duc în aceste momente o luptă dificilă pentru propria viață. Ne rugăm pentru ei și le ținem pumnii să fie bine.


Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc