Publicat: 11 martie 2019

PROGRAM CULTURAL ”RECUPERAREA REPERELOR” BAIA MARE - 16-19 MAI 2019/ Balul Arhitecților

Uniunea Arhitecților din România și Ordinul Arhitecțior din România organizează, în perioada 16-19 mai 2019 la Baia Mare, ”RECUPERAREA REPERELOR”, în cadrul caruia va avea loc si Balul Arhitectilor

Principalele evenimente ale Programului:

16 mai 2019 – deplasarea participanților din țară către Baia Mare

17 mai 2019 – Excursie documentară ”biserici de lemn din Maramureș”, ghid arh. Auner Nils

18 mai 2019 – Simpozion ”Confluența artelor – Colonia Pictorilor”

                       – Nicolae (Gipsy) Porumbescu în Maramureș

                       – Balul Arhitecților

19 mai 2019 – Vizită la Satu Mare și întoarcearea participanților din țară spre casă

Transportul:

Din București vor pleca 2 autocare. Autocarele vor asigura transportul București-Baia Mare și retur, excursiile documentare în Maramureș, la biserici de lemn, și cea la Satu Mare.

Cazare:

Va fi la Hotel Mara (3 stele), astfel:

Participanții beneficiază de reducerea costului camerelor numai în cadrul grupului organizat. Participantii isi achita cheltuielile de cazare la receptia hotelului, la sfarsitul sederii. Hotel Mara estela doar 15 minute de Aeroportul Internațional Baia Mare.

Contribuția participanților pentru masa festivă de la Balul Arhitecților

DATA LIMITA DE INSCRIERE ESTE 10 APRILIE 2019 – după completarea formularului de mai jos, va rugam sa il transmiteti dnei Sandra Iordache, consilier cultural UAR,

la adresa de e-mail: sandraiordache@yahoo.com

Pentru informații suplimentare sau pentru clarificari la completarea formularului o puteti contacta de dna Sandra Iordache si telefonic la numărul 0744 472 774.

Odată cu transmiterea formularului completat, se va transmite și dovada platii contributiei pentru masa festiva de la Bal, plata efectuata direct la secretariatul UAR din str. J. L. Calderon, nr. 48, Sector 2, Bucuresti sau in contul RO04BRDE410SV20858614100, deschis la BRD – Academiei.

UAR si OAR vor suporta cheltuielile legate de transportul cu autocarele si o parte din cheltuielile pentru masa festivă de la Balul Arhitecților din seara zilei de 18 mai 2019.

Periodic vom transmite informatii suplimentare catre toti cei interesati.

ANUNT BALUL ARHITECTILOR 2019.doc

.

.

.

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Naţională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Naţională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecţilor și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediţii, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanţarea proiectelor cu caracter cultural şi social ce au ca scop susţinerea obiectivelor incluse în statutul şi strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluţii pentru un anume loc şi/sau pentru un program de arhitectură, spaţii publice, oraşe sau aşezări rurale, amenajări, design grafic etc