Publicat: 10 martie 2017

Târgul Național Imobiliar TNI, 19-21 mai, Palatul Parlamentului

Ultimele spații disponibile la Târgul Național Imobiliar TNI

19-21 MAI, Palatul Parlamentului- Sala UNIREA

     

85 de companii și-au rezervat deja standuri la Târgul Național Imobiliar TNI, aflat anul acesta la a 25-a ediție. Evenimentul este organizat în perioada 19-21 MAI în Sala Unirea din Palatul Parlamentului.

 

"Într-un moment în care piața imobiliară cunoaște o revigorare importantă, participarea laTârgul Național Imobiliar TNI reprezintă metoda eficientă pentru o companie de a se diferenția de concurență și de a avea acces la minim 5.000 de clienți real interesați de cumpărarea de proprietăți. Prin discuții față în față chiar în cea mai prestigioasă sală de evenimente din România în care au negociat și 18 președinți de stat în cadrul Summitului  NATO, expozații beneficiază de capital de imagine și câștigă încrederea clienților. Când ne referim la cumpărarea de locuințe și la investiții imobiliare în general, imaginea și seriozitatea vânzătorului au un rol decisiv în decizia cumpărătorului, deoarece produsul  tranzacționat este de valoarea zecilor de mii de euro și în mare parte din cazuri implică contractarea unui credit pe termen lung. Ori când în ultimul deceniu nu puține au fost exemplele de "țepe imobiliare", participarea la TNI, primul târg imobiliar din România organizat începând cu anul 2005, autentifică proiectele imobiliare participante",declară Cristina BERCEA- PR Manager TNI.

 

Târgul Național Imobiliar TNI este cel mai MARE târg de profil și singurul ce beneficiază de:

-reclamă TVpe minim 5 canale : DIGI 24, Realitatea TV, B1 TV, Antena 3, România TV;

- știri și transmisiuni live pe principalele canale TV;

- promovare prin BANNERE STRADALE de mari dimensiuni în București: peste 50 de locații cu trafic intens timp de 3 săptămâni înainte de eveniment;

- prezență ebannere pe canale media ONLINE de IMPACT: peste 2 milioane afișări in online;

- reclamă pe magazinul COCOR pentru minim 2 săptămâni înainte de eveniment;

- prezență activă pe rețele de socializare: Facebook, YouTube, Twitter, Instagram.

 

Rezervă acum stand la TNI, ediția 19-21 mai și beneficiezi GRATUIT de 2 luni de publicitate!

- promovare în News-letter TNI;

- articole publicate pe homepage TNI;

- știri publicate pe websiteurile partenerilor media online ai TNI;

- comunicate de presa publicate de fluxuri de stiri.

 

Cere chiar ACUM o ofertă personalizată !

 

TNI website:  http://www.targulnationalimobiliar.ro

TNI în imagini Youtube:  https://www.youtube.com/channel/UCxH6NTD1hG5sCPvPEobNybA

TNI pagina de Facebook: https://www.facebook.com/TargulNationalImobiliarTNI/

 

Organizator: BDOBC Business Center

Parteneri: Greenfield; Mervani Invest; Imobilare.ro; Asociația Română a Antreprenorilor de Construcții (ARACO); Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR), Asociația Auditorilor Energetici pentru Clădiri din România (AAECR);Asociația Română a Electricienilor (AREL); Romania Green Building Council (ROGBC), Uniunea Arhitecților din România (UAR).

Eveniment susținut de: HomeZZ.ro

Mediatizare: Imopedia.ro; Agerpres; Mediafax; Curierul Național; Casa Lux; Casa de vacanță; Practic-Idei pentru casă, grădina și apartament; Bursa Construcțiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Arena Construcțiilor; Business 24; ȘtirileImobiliare.ro; Caseșigrădini.ro; Magazinuldecase.ro; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Rezidențial.net; Anunțul.ro; TopEstate.ro; Grandimobiliar.ro, LaJumate.ro etc.

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Naţională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Naţională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecţilor și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediţii, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este atât spaţiu expoziţional, cât şi sediu al bibliotecii, al arhivei UAR, a librăriei ARHILIBRA şi al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor şi este principalul spaţiu în care se desfăşoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanţarea proiectelor cu caracter cultural şi social ce au ca scop susţinerea obiectivelor incluse în statutul şi strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluţii pentru un anume loc şi/sau pentru un program de arhitectură, spaţii publice, oraşe sau aşezări rurale, amenajări, design grafic etc

UAR Itinerarii Culturale

Excursii organizate de UAR, atât pentru tineri cât şi pentru pensionari având ca însoţitori un ghid de specialitate arhitect desemnat de către UAR şi un ghid al agenţiei de turism pentru problemele de organizare.