Publicat: 28 aprilie 2017

9 mai - 10 ani de la constituirea Filialei Euroregionale Sud-Vest Oltenia a UAR

Doamnelor si domnilor,

Marti 9 mai, intr-o zi cu o semnificatie deosebita pentru tara noastra, "Ziua Unirii Nationale", a Independentei de Stat, ziua victoriei Coalitiei Nationale Unite in cel Doilea Razboi Mondial, noi, arhitectii Olteniei, aniversam 10 ani de la constituirea primei si singurei Filiale Euroregionale Sud-Vest Oltenia a Uniunii Arhitectilor din Romania.Evenimentul aniversar, deosebit de important pentru gruparea noastra si, in special, pentru activitatea ei, va avea loc la Palatul Jan Mihail, Muzeul de Arta al Craiovei, manager arh. Emilian Stefarta, monument istoric, la ora 14.00.


Cei ce doresc sa participe la eveniment se pot inscrie pe adresa noastra de email: uar.oltenia1@gmail.com
Va multumesc pentru placerea de a ne vedea de ziua noastra, o data la 10 ani!
Presedinte:

arh. Pavel Popescu


27 aprilie 2017 aniversăm 13 ani de la inaugurarea sediului "CASA ARHITECTULUI" din Craiova:

2017.04.27 - 13 ani de la inaugurarea sediului CASA ARHITECTULUI Craiova.pdf

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc