Publicat: 9 ianuarie 2021, ultima actualizare: 15 ianuarie 2021

Modificarea pachetelor de abonament disponibile, începând din acest an, la "Centrul de Sănătate Regina Maria"

Senatul UAR a luat în considerare modificarea pachetelor de abonament disponibile, începând din acest an, la "Centrul de Sănătate Regina Maria" pentru furnizarea de servicii de sănătate. 

Prin analiza și negocieri s-a convenit Programul EXPERT ULTRA. 

Continuarea Programului impune suplimentar cheltuieli suportate de către UAR, dar aceste măsuri impun și majorarea contribuției membrilor participanți la Program. 

Astfel, începând cu 01.01.2021 contribuția membrilor abonați va deveni 150 lei / anual (conform Hotărârii Senatului UAR nr. 31 din 11.12.2020) și trebuie achitată până pe 30 ianuarie 2021.

Contributia se plateste in contul UAR -  Ro19 RNCB 0285 0084 3544 0002, banca BCR, sucursală Unic, beneficiar UAR, cod fiscal 8236717, pana la data de 30 ianuarie 2021.

EXPERT ULTRA - pachet personalizat UAR.pdf

Vă dorim să fiți sănătoși, să apelați cât mai rar la aceste ,,servicii" și să vă bucurați de înlesnirile Programului. 

Pentru informații suplimentare, apelați la tel. 0722 541 520, arh. Sorin Ciomartan

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc