Publicat: 22 mai 2014, ultima actualizare: 23 mai 2014

Aniversare ”Promoția 1974” Ion Mincu - București

Promoția 1974a Institutului de Arhitectură ”Ion Mincu” București organizează, în data de 20 septembrie 2014 (sâmbătă), aniversarea a 40 de ani de la absolvirea facultății.

Programul va cuprinde întâlnirea la ora 11, în fața amfiteatrului mare, cu strigarea catalogului în Sala Frescelor. Masa, poveștile și dansul încep de la ora 13, la bufetul din subsolul facultății.

Până la data de 15 iunie 2014, vă rugăm să confirmați participarea și numărul de persoane însoțitoare prin e-mail la adresa bogdanparvanu@ps2.ro - tel: 0722.286.849 sau geta_solomon@yahoo.com - tel: 0726.198.114

Informații suplimentare se pot obține la Centrul de Cultură Arhitecturală al Uniunii Arhitecților din România, str. J.L. Calderon nr. 48, sector 2, București - dl. arh. Fanea Dumitru, e-mail: titifanea@yahoo.com - tel: 0723.247.132

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc