Publicat: 2 februarie 2023

ANIVERSARI, COMEMORARI, EVENIMENTE U.A.R. Oltenia - februarie 2023

02. 01-28 la multi ani.doc

Anul acesta, 2023, Filiala noastra aniverseaza 10 ani de cand lunarul eveniment socio-cultural "ANIVERSARI, COMEMORARI, EVENIMENTE U.A.R. Oltenia" apare, incercand, colegial, cultural si social, sa va tina la curent cu evenimente care ne pot tine mai aproape, unul de altul, si, poate, de intreaga noastra societate olteneasca !!

Pentruca unitatea noastra "U.A.R.  S-V  Oltenia" este democratica, va rog sa va exprimati cu privire la continuarea acestei "INFORMARI" lunare, printr-un simplu DA ( care inseamna "continuati" ) sau NU ( care inseamna "nu mai continuati" ). Puteti sa continuati, benevol, si cu propuneri de inbunatatire a acestei prezentari.ASTEPT raspunsul dumneavoastra pana la 10.02.2023 pe, acelasu, uar.oltenia1@gmail.comPe cei care nu raspund, in niciu-un fel, ii vom considera ca asa au apreciat si, in concluzie, din luna aceasta ii vom radia, cu regret, din baza noastra de date !!!!!!Pentru cei 10 ani de cand ne cititi, va multumim !!!!!!!!

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc