Publicat: 30 aprilie 2022, ultima actualizare: 11 mai 2022

Conferința națională de alegeri 2022

11 mai 2022

Rezultate

Rezultatele alegerilor pentru președinte, senat și comisia de cenzori la Uniunea Arhitecților din România:

UAR_rezultatele alegerilor din 9 mai 2022.pdf

30 aprilie 2022

In data de 9 mai 2022 Uniunea Arhitecților din România se organizează Conferința națională de alegeri.

Lucrările Conferinței se vor desfășura la Teatrul Național I. L. Caragiale București.

Principalele subiecte ale ordinii de zi a Conferinței sunt:

1.    Raportul de activitate al forurilor de conducere

2.    Raportul Comisiei de Cenzori.

3.    Alegerea noilor foruri de conducere și comisii – alegerea Președintelui, alegerea membrilor Senatului și alegerea membrilor Comisiei de Cenzori

4.    Dezbaterea și aprobarea noului Statut al Uniunii Arhitecților din România

5.    Dezbaterea și aprobarea unor hotărâri cu caracter organizatoric

Vor participa la lucrările Conferinței delegații desemnați de structurile teritoriale ale Uniunii, care au drept de vot, și, de asemenea invitați arhitecți sau colaboratori.

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc