Publicat: 19 mai 2020

ANUNT PROGRAM UAR pana la 31 mai 2020

Până la data de 31 mai 2020, departamentele Uniunii Arhitecților din România care interacționează cu publicul vor funcționa după următorul program:

1.     Secretariatul: luni-joi – pentru relații cu publicul, între orele 10.00-14.00

Persoanele au acces la secretariatul U.A.R. din str. J. L. Calderon, nr. 48, Sector 2, București numai dacă poartă mască și dacă respectă toate măsurile de protecție sanitară instituite la intrarea în clădire

2.     Biblioteca: nu funcționează cu publicul; rezervarea unor lucrări se poate face telefonic sau prin e-mail – 021.310.91.94, biblioteca@uniuneaarhitectilor.ro

3.     Arhiva: nu funcționează cu publicul

4.     Revista Arhitectura: nu funcționează cu publicul; solicitările urgente se pot formula la e-mail office@arhitectura-1906.ro

5.     Centrele culturale (Calderon, Dem Dobrescu, Sinaia și Chiojdu) sunt închise publicului

Vă mulțumim pentru înțelegere

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc