Publicat: 13 martie 2020, ultima actualizare: 6 aprilie 2020

Măsuri pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2

Dragi si Stimati colegi,

am fost nejustificat de optimisti cand am spus ca activitatea noastra trebuie sa se restranga pana la sfarsitul lunii martie. 

Am intrat in luna aprilie si stam inca in acasa, ca sa fie bine.

Da, prelungim activitatea restransa pe toata perioada starii de urgenta. 
Vorbim pe site si facebook ! 
Odata cu ridicarea starii de urgenta, vom discuta si vom reorganiza reuniunile si intalnirile noastre, pentru a reusi sa ne respectam programul din acest an. 
Cu siguranta, vom fi cu totii sanatosi si entuziasti.

In ceea ce priveste cotizatiile, prelungim posibilitatea platii acestora - reduse, adica in suma de 350 lei - pana la sfarsitul lunii mai 2020 sau o luna dupa ridicarea starii de urgenta. Nu va faceti griji si probleme.

Membrii UAR din Bucuresti si judet Ilfov pot plati cotizatia pentru anul 2020 on-line in contul RO04 BRDE 410S V208 5861 4100, deschis la BRD si / sau contributia la Regina Maria in valoare de 100 lei.

Dorim sa ne reluam activitatea cat mai curand si sa fim cu totii sanatosi !

-------

Pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2 și micșorarea riscului de contactare a acestuia Uniunea Arhitecților din România își suspendă temporar activitatea cu publicul - secretariat, biblioteca, arhiva și toate celelalte activități cu publicul de la centrele culturale.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc