Publicat: 5 septembrie 2018

Expoziție "Arhitectura interbelică pe litoralul românesc", joi, 06 septembrie 2018, ora 17.00 în holul Universității din Craiova

Am organizat, pentru zona Oltenia, expunerea unei expozitii, deosebit de interesanta, realizata de colegii nostri din Constanta.

Si pentruca este, cu adevarat, deosebit de interesanta, m-am straduit s-o ofer intregii Oltenii, prin prezentarea ei intr-un spatiu direct proportional cu valoarea ei, acesta fiind, singurul, holul mare, de la parter, al Universitatii din Craiova.

Vernisarea va avea loc joi 06.09.2012 ora 17.00.

Expozitia poate fi vizionata NUMAI pana pana duminica 10.09.2018.

arh. Pavel POPESCU

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc