Publicat: 22 martie 2018

Asociația Art Out scoate la concurs oferte de internship în sectorul cultural

Asociația Art Out scoate la concurs internshipuri creative, în domenii precum redacție (blogging, vlogging, editare/ redactare/ corectură texte, analiză media, traduceri engleză-franceză), PR-marketing (responsabili social media, responsabili relația cu presa, asistent comunicare, asistent marketing), creație digitală (grafică publicitară, DTP, webdesign și administrare web, creație audio-video etc), proiecte (scriere și management proiecte, organizare evenimente), finanțe (fundraising, gestiune și dezvoltare bugete etc) și resurse umane (asistent resurse umane, coordonator voluntari etc). 

Astfel, persoanele interesate de dezvoltare personală și profesională care doresc să-și aducă aportul la dezvoltarea scenei cultural - artistice contemporane sunt invitate să candideze pentru a putea intra în echipa Art Out. Îi așteaptă colaborări frumoase care se vor concretiza în prietenii durabile, promovare personală, network cu profesioniști din domeniul industriilor creative, dezvoltarea unui portofoliu profesional, posibilitatea de a primi adeverință de practică și recomandare și multe altele. 

"Vrei să fii coordonatorul/ coordonatoarea unui proiect de anvergură în domeniul artelor? Atunci, șansa ta este echipa Art Out! Vino alături de noi! Te așteptăm în echipa Art Out pentru a dezvolta și a crea proiecte unice și de rezonanță internațională!", declară Nicoleta-Loredana Banu, manager al departamentului resurse umane din cadrul Art Out. 

Internshipurile se adresează în special studenților și proaspăt absolvenților, dar pot candida persoane de toate vârstele, interesate de această experiență. În plus, aceștia pot efectua internshipul și digital, așadar pot aplica și persoane care nu au domiciliul în București, întrucât internshipul se poate efectua și prin mijloace online. Mai mult decât atât, pentru studenți, internshipul poate fi echivalat cu practica obligatorie cerută de facultăți.   

Internshipul in cadrul Art Out are numeroase beneficii pentru persoanele care aleg această colaborare: dezvoltarea proiectelor culturale unice la nivel național si internațional; intâlnirea cu diverși specialiști din domeniul cultural; o scrisoare de recomandare pentru viitoarea inserție profesională; workshop-uri de perfecționare; invitații la numeroase evenimente culturale, evenimente de dezvoltare personală și profesională, evenimente de teambuilding și multe alte. Precizăm însă că programul nu poate fi remunerat.  

De-a lungul ultimilor șase ani, peste 200 de tineri s-au remarcat prin aceste internshipuri, au acumulat experiență profesională, dezvoltându-și totodată și abilitățile personale. Cel mai important, aceștia s-au implicat pentru schimbare și dezvoltare socială, pentru facilitarea accesului la educație, cultură și artă pentru publicul larg și pentru îmbunătățirea calității vieții persoanelor din grupuri defavorizate. 

Persoanele interesate sunt invitate să completeze formularul de candidatură - https://goo.gl/forms/he0DYdH8nkpoA20g1.  

Detalii eveniment recrutări - www.facebook.com/events/219630391948035.

Asociația ART OUT este o organizație non-profit, non-guvernamentală, independentă, creată cu scopul promovării culturii și artei. Acțiunile asociației vizează sectoarele formativ-educațional, social, cultural-științific, artistic, sportiv și de tineret.

Linkuri utile

www.artout.ro

www.facebook.com/ArtOutAssociation 

Pentru detalii, contact: 

asociatie@artout.ro 

tel.: 0747060128 

Art out_comunicat-recrutari.pdf

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc