Publicat: 17 iunie 2024

Va invitam in Calderon 48, Marti 18 iunie, ora 18.00 la Vernisajul Expozitiei de pictura ARTA CALATOARE a doamnei Adina MOLDOVA TITREA

Adina Moldova Titrea a realizat un numar impresionant de Expozitii personale:

“Un alt fel de amintire, un alt fel de multumire…”,

“Atat de simplu”,

“Pictura, iubire fundamentale”,

“Renasterea cetatii Rupea”,

“Dialog imaginativ”,

“Povesti vizuale”,

“Semper fidelis”

si a participat la peste 80 de expozitii de grup in tara sau in afara ei, Bulgaria, Italia, Spania, Austria.

Organizator si curator de expozitii, in tara dar si in Spania (Madrid) de 5 ori, Bulgaria (Balcic) cu proiectul de expozitie Magic Balchik - 6 editii, Dobrici (Bulgaria) bienala Contemp Art (2023)Peste 140 de expozitii organizate cu proiecte originale cum ar fi: Magic Balchik in Balcic, expozitia internationala “Interferente balcanice” ce reuneste de 4 editii, artisti din Romania, Bulgaria si Grecia, Poema satului romanesc, doua editii desfasurate de Centrul Cultural “Ionel Perlea” din Slobozia, 6 editii ale Salonului de arta pentru copii, etc.Adina Moldova Titrea este indrumator la Centrul Cultural “Mihai Eminescu” Bucuresti si la Opera Comica pentru Copii.

Cu o tusa fina, in culori pastelate, abordeaza genul impresionist: peisaje, cladiri, naturi statice si portretul. Preocupata de a reda specificul unor locuri in care a calatorit sau in care isi regaseste radacinile: Romania si Grecia. Armonie in culori vii,asezate cu un penel generos, manuit cu siguranta si indemanare.

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc