Publicat: 2 februarie 2014, ultima actualizare: 1 aprilie 2014

Balul Arhitecților 2014

Balul Arhitecților

Uniunea Arhitecților din România, împreună cu Ordinul Arhitecților din România - Filiala București, vă invită la BALUL ARHITECȚILOR 2014. Evenimentul va avea loc pe data de 1 martie a.c. la Restaurantul CERCULUI MILITAR NAȚIONAL din București, începând cu orele 20.


Taxa de înscriere pentru toți arhitecțiieste de 80 de RON pentru pensionari și 150 RON pentru membrii activi. Invitații acestora (care nu sunt arhitecți) vor achita o taxă de 200 RON


Înscrierile se pot face (în limita a 300 de locuri disponibile la eveniment) începând cu data de 30.01.2014 la tel: 0721.130.678 (Amalia Năstase). Taxa de participare va fi achitată la Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR din str. J.L.Calderon nr.48, sector 2, București. La înscriere se va face dovada achitării cotizației la zi.

În ziua desfășurării balului (1.03.2014) între orele 10-14, la parterul expozițional al UAUIMB, vor avea loc dezbaterile din cadrul evenimentului științific (organizat în parteneriat cu Asociația Profesională a Urbaniștilor și Universitatea de Arhitectură și Urbanism ,,Ion Mincu" București) având ca temă principii de elaborare a Planurilor Urbanistice Generale.
Dezbaterile vor fi precedate de vernisajul expoziției de proiecte care va avea loc vineri, 28 februarie la ora 18.

Balul Arhitecților, eveniment anual care celebrează arhitectura, reprezintă totodată o tradiție de peste un secol, lansată în 1891, anul înființării primei Societăți a Arhitecților din România.

Participanții din afara Bucureștiului vor achita biletul la fața locului însă numai pe baza unei rezervări prealabile și a unei confirmări ferme de participare. Aceștia au la dispoziție și o ofertă de cazare

Vă rugăm să confirmați prezența până la data de 26 FEBRUARIE!

Eveniment sponsorizat de:

sponsor

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc