Publicat: 8 februarie 2015, ultima actualizare: 2 martie 2015

BALUL ARHITECȚILOR 2015

Uniunea Arhitecților din România, împreună cu Ordinul Arhitecților din România vă invită la BALUL ARHITECȚILOR - ediția 124. Evenimentul va avea loc pe data de 28 februarie a.c. ora 20.00 la Restaurantul CERCULUI MILITAR NAȚIONAL din București.

Balul Arhitecților este o manifestare anuală, cu o tradiție neîntreruptă de peste un secol, datând din anul 1891 - anul constituirii SOCIETĂȚII ARHITECȚILOR ROMÂNI

Prețul biletelor de participare la bal:

Membri U.A.R - O.A.R.

80 RON pensionari;
150 RON membrii activi.

Studenți arhitecți
80 RON.

Însoțitori ai membrilor U.A.R. - O.A.R.
200 RON.

Având în vedere că numărul de locuri este limitat, participarea la bal se va asigura în ordinea înscrierilor, până la data 13 februarie 2015, la Centrul de Cultură Arhitecturală al Uniunii Arhitecților din România, str. Jean Louis Calderon, nr. 48, sector 2, București.

Date contact:
e-mail: uar_contact@yahoo.com;
tel: 021/312.76.01;
mobil: 0737.017.788 persoana de contact Amalia Nastase.

Program:
L - J: 10.00 - 16.00
V: 10.00 - 14.00

Pentru persoanele din provincie, plata biletului de participare se va face la intrare în data de 28 februarie 2015, doar dacă a existat în prealabil o confirmare fermă a participării. Împreună cu această confirmare vă rugăm să ne transmiteți și solicitarea de cazare, daca este cazul.

SPONSOR PRINCIPAL:

Sponsor:

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc