Publicat: 18 mai 2014, ultima actualizare: 19 mai 2014

Bienala de Artă de la Beijing - Ediția a VI-a, 2015

A N U N Ț

În toamna anului 2015, Asociația Artiștilor din Republica Populară Chineză alături de autorități locale vor organiza cea de-a VI-a ediție a Bienalei de Artă de la Beijing, cu tema "Memory and dream".

Artiștii români interesați să participe la eveniment pot afla mai multe informații de la adresa web www.bjbiennale.com.cn sau folosind adresa de email bjbiennale@163.com, cu mențiunea că termenul limită de transmitere a lucrărilor (în principal tablouri și sculpturi) este 25 decembrie 2014.

Bienala de Arta Beijing 2015

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc