Publicat: 15 octombrie 2018

17-18.10.2018, ORADEA, Gala secțiunilor ”Restaurare. Consolidare. Clădiri restituite comunităților” și ” Spațiul Public Incluziv”

ora 16.00-18.00, Sinagoga Neologă SION, str. Independenței, nr. 22

ora 19.00-21.00, Gala de Premiere a secțiunii ”Restaurare. Consolidare. Clădiri restituite comunităților”, Cetate Oradea, Piața Emanuil Gojdu, nr. 41

18.10.2018, Evenimente culturale în cadrul BNA 2018, ora 9.00-13.00, Cetate - Piața Emanuil Gojdu, nr. 41

Expoziție publică ORADEA 17-29.10.2018, Cetate Oradea - Piața Emanuil Gojdu, nr. 41 și Centrul Comercial Lotus, str. Nufărului, nr. 30

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc