Publicat: 16 septembrie 2019

Cea de-a 5 - a ediție a forumului internațional Building Health, eveniment dedicat construcțiilor din sănătate și arhitecturii medicale, 27 septembrie, Hotel Pullman, București

Cea de-a 5 - a ediție a forumului internațional Building Health, eveniment dedicat construcțiilor din sănătate și arhitecturii medicale, face parte în acest an din cadrul ROHO 2019 - Convenția Română a Spitalelor, care va avea loc pe 27 septembrie, la București, reunind constructori și arhitecți cu proiecte medicale, investitori publici și privați din sănătate, manageri de spitale.

http://www.building-health.ro/wp-content/uploads/2019/09/Agenda_ROHO_2019_Draft_c-3.pdf

DIN PROGRAM

Ion Georgescu,
Primarul orașului Mioveni, județul Argeș, 

va prezenta la Building Health 2019 noul Spital de stat a cărei construcție s-a încheiat toamna aceasta, în valoare de peste 50 de miloane de euro.

Spitalul are 250 de paturi și peste 300 de angajați.

Suprafața totală este de peste 17000 de mp, iar construcția are 6 etaje.

Mai multe detalii: http://www.building-health.ro/building-health/

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc