Publicat: 2 mai 2017

Calendar evenimente - mai 2017 la CCA din str. Jean Louis Calderon nr. 48, București

Toate evenimentele vor avea loc la sediul UAR din strada Jean Louis Calderon nr. 48, sector 2, București.


Marți, 9 mai - ora 17.00

Aniversare arh. Gheorghe Leahu     


Miercuri, 10 mai - ora 18.00    

Vernisaj expo pictură  - arh. Eugen Marinescu 


11-14 mai - Balul Arhitecților la Cluj


Joi, 18 mai - ora 17.00     

Arh. Tana Lascu – conferință și expoziție "Interferențe și inedit în peisajul Dalmației"


Marti, 23 mai - ora 17.00  

Expoziție de acuarelă și grafică – arh.  Mircea Corcodel 


Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc