Publicat: 29 septembrie 2017

Cei mai buni consultanti din Europa vin la PrintTex 2017

Cei mai buni consultanți din Europa specializați în domeniul imprimării cu jet de cerneală vor participa ca speakeri la Conferința PrintTex 2017, ce va avea loc pe 26 septembrie, ora 13:00, în sala Cupola a Pavilionului Central din Romexpo București.

Este vorba despreDr Paul N Ewing, Associate Consultant Smithers Pira, șiRoland Biemans, consultant LMNS.

Cei doi vor aborda teme de actualitate precum ”Market update: tendințe actuale și oportunități de creștere ale imprimării digitale în industria de textile, potențialul viitor al acestei industrii”, respectiv “Tendințe și cerințe pentru cernelurile textile digitale. Scurtă prezentare a stării de rezistență și a durabilității culorilor pe textile și tehnici pentru a obține culoarea potrivită în mod constant și precis pe materialele grafice și textile”.  

Înscrierile la conferință se fac pe site-ul oficial al organizatorului:http://www.printsign.ro/conferinta-printtex/ .

Conferința PrintTex face parte din evenimentele conexe organizate în cadrul PRINT&SIGN 2017, cel mai reprezentativ târg de tipar și semnalistică din Europa de Sud-Est, care va avea loc între 26 și 29 septembrie, la Romexpo, București.

 

***

Cine este Dr Paul N Ewing?

 

Consultant asociat la Smithers Pira și managing partner la Ewing Innovation LLP, companie de consultanță specializată în R&D și strategii de business în industria tipăriturilor cu jet de cerneală, Paul Ewing este un adevărat guru în domeniul imprimării cu jet de cerneală. Are peste 15 ani experiență în planificarea strategică, cercetare-dezvoltare și comercializarea cernelurilor și coloranților pentru aplicații în domeniul imprimării cu jet de cerneală.

A fost director în cadrul multor companii de top, precum FUJIFILM și Avecia & Zeneca, perioadă în care a contribuit la dezvoltarea a numeroase produse (cerneluri, coloranți și alte materiale) folosite de imprimantele OEM în diverse sectoare (tipografie, grafică, imprimare industrială, ambalaje și textile, aplicații industriale).

Paul Ewing este doctorand, membru al Societății Regale de Chimie și a absolvit un MBA la Manchester Business School.

 

***

Cine este Roland Biemans?

 

Licențiat în design grafic digital și design tehnic electronic, Roland Biemans a lucrat pentru foarte multe companii, fiind specializat în marketing direct, design industrial, imprimare, semnalistică și publicitate. Ca și consultant LMNS, Biemans  a avut un rol-cheie în implementarea și adaptarea noilor tehnologii și soluții practice inovatoare în companii. La începutul anului 2013, Biemans a devenit membru în Consiliul de Administrație al Asociației Europene a Producătorilor Specializați în Imprimare, ocupându-se în special de sectorul printurilor pe textile și de implementarea în cadrul companiilor a noilor tehnologii și soluții inovatoare.

Biemans a condus departamentul de marketing și comunicare al Hollanders Printing Systems din Eindhoven, după care a fost marketing director la Kiian Digital, parte din grupul Kiian (până în 2014).

 

***

Despre EUROEXPO

 

EUROEXPO, fondatorul și organizatorul târgului,  este cea mai mare companie privată din România, specializată în organizarea de târguri, expoziții și evenimente speciale.
Cu o experiență de peste 14 ani în organizarea de târguri și expozitii noi, compania a înregistrat un trend ascendent și a reușit să crească anual atât numărul expozanților, cât și pe cel al vizitatorilor.

Prin intermediul târgurilor organizate (Metal Show, Baby Boom Show – edițiile de primăvară și toamnă, PRINT&SIGN, Corporate Gifts Show, Pack Expo, Expo Plast, Cleaning Show), compania a realizat o platformă profesională de comunicare între reprezentanți ai mii de companii din România și din străinătate, poziționând compania în vârful clasamentului celor mai buni organizatori de evenimente.

Târgurile și expozițiile EUROEXPO oferă cadrul propice pentru interacționare, evenimente conexe informative și proiecte menite să impulsioneze dezvoltarea economică.

   

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc