Publicat: 20 ianuarie 2023

Cities of Tomorrow #11 revine pe 21-28 martie 2023!

Un nou an, un nou Cities of Tomorrow – Camera de Comert si Industrie Romano-Germana organizeaza editia a 11-a a evenimentului pentru dezvoltarea sustenabila a oraselor si regiunilor din Romania. De peste un deceniu conferinta de top ofera o platforma pentru schimbul de idei si know-how, reunind sectorul public si pe cel privat, cu scopul de a stimula colaborarea intre toti actorii relevanti si de a spori astfel competitivitatea tarii. Tema din acest an este calitatea vietii, iar evenimentul va avea loc in perioada 21-28 martie 2023 la Bucuresti, in format hibrid.

Asadar, incepe o noua serie de dezbateri si posibile colaborari, programul evenimentului fiind foarte interactiv si variat: 

·       In cadrul conferintei (28 martie) speakeri experimentati din domenii relevante si profesionisti renumiti vor prezenta exemple internationale de bune practici si concepte de viitor 

·       Cele 9 mese rotunde organizate online (21-23 martie) vor aborda teme punctuale, cu scopul de a indemna toti participantii sa gaseasca impreuna solutii la provocarile cu care se confrunta:

o   Eficienta Energetica & Managementul Energetic

o   Finantare & Fonduri UE

o   Digitalizare & Guvernanta Oraselor

o   Siguranta Oraselor

o   Mobilitate

o   Dreptul Constructiilor

o   Reconversie & Revitalizare

o   Economie Circulara

o   Turism, Lifestyle & Cultura

·       Vor exista nenumarate ocazii de networking si discutii interesante cu toti participantii si invitatii in cadrul marketplace-ului organizat la eveniment (28 martie

·       De asemenea, va fi din nou posibila participarea cu un proiect de dezvoltare  durabila pentru comunitati in cadrul concursului de proiecte, ale carui finala si premiere vor avea loc la conferinta (28 martie)

Pentru mai multe detalii despre eveniment si procedura de inregistrare, va rugam sa vizitati pagina web https://www.citiesoftomorrow.ro/.

Contact: 

Iulia Enache-Binder 

Consultant GreenTech & Tax and Legal | Department Consulting & Services

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana

binder.iulia@ahkrumaenien.ro

Tel.: +40 21 207 91 17

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc