Publicat: 1 februarie 2017

Contributia suplimentara pentru REGINA MARIA SE POATE FACE ȘI ÎN FEBRUARIE

STIMAȚI COLEGI,

A FOST FRIG ȘI GHEȚUS, AȘA CĂ S-A DECIS SĂ PRELUNGIM CU O LUNĂ

– PÂNĂ DE MĂRȚIȘOR –

PERIOADA DE PLATĂ A CONTRIBUȚIEI PROPRII, DE 100 RON, PENTRU ABONAMENTUL ANUAL LA SERVICIILE MEDICALE “REGINA MARIA”.

AȘ VREA SĂ FAC CÂTEVA PRECIZĂRI, PENTRU INFORMAREA DUMNEAVOASTRĂ:

-       ACEST SERVICIU MEDICAL, OFERIT UNUI NUMĂR DE PESTE 850 DE MEMBRI, ESTE PRINCIPALA CHELTUIALĂ A U.A.R. O ASEMENEA SUMĂ ȘI EFORT FINANCIAR  SUNT JUSTIFICATE numai DACĂ MEMBRII ABONAȚI UTILIZEAZĂ cu adevărat  ACESTE SERVICII.

-       U.A.R. PLĂTEȘTE ÎN FIECARE LUNĂ PENTRU FIECARE MEMBRU ÎNSCRIS O TAXĂ CONSISTENTĂ.

-       NU EXISTĂ POSIBILITATEA MONITORIZĂRII, PE NUMĂR DE PERSOANE, A UTILIZĂRII ABONAMENTELOR.

-       AVEM CERTITUDINEA CĂ APROAPE JUMĂTATE DIN CEI ÎNSCRIȘI NU UTILIZEAZĂ ACESTE SERVICII,  după principiul – DACĂ TOT E “GRATIS”, CE CONTEAZĂ ?

-       AM INTRODUS, de aceea, CONTRIBUȚIA ANUALĂ, PERSONALĂ, DE 100 DE RON care ESTE, ÎN ACELAȘI TIMP, CO-PLATĂ ȘI  TAXĂ DE CONȘTIENTIZARE.

-       CO-PLATA ESTE  O CONTRIBUȚIE “SIMBOLICĂ” LA COSTUL REAL AL SERVICIILOR MEDICALE. CEI CARE UTILIZEAZĂ SERVICIILE MEDICALE ȘTIU ACEASTA.

-       CEI CARE NU UTILIZEAZĂ SERVICIILE MEDICALE RENUNȚĂ ȘI NE AJUTĂ SĂ NU RISIPIM RESURSELE BUGETARE ALE UNIUNII.

VĂ DORIM MULTĂ SĂNĂTATE ȘI VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE și

PENTRU ATITUDINEA RESPONSABILĂ FAȚĂ DE RESURSELE U.A.R.

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc