Concurs angajare REDACTOR-ȘEF revista ARHITECTURA

Uniunea Arhitecților din România organizează concurs în vederea angajării unui REDACTOR-ȘEF pentru revista ARHITECTURA, publicație a UAR, fondată în 1906.

A. SCOPUL POSTULUI

B. SARCINI ȘI RESPONSABILITĂȚI

C. EXIGENȚE

D. CANDIDAȚII vor elabora și trimite UNIUNII ARHITECȚILOR DIN ROMÂNIA următoarele:

D.1. SCRISOARE DE MOTIVAȚIE:
format printat și .pdf sau .jpg/ maximum 400 cuvinte/ română (cu diacritice);
D.2. CURRICULUM VITAE:
format printat și .pdf sau .jpg/ maximum 600 cuvinte/ română (cu diacritice);
D.3. DESCRIEREA EXPERIENȚEI ANTERIOARE într-un proiect similar:
format printat și .pdf sau .jpg/ maximum 600 cuvinte/ română (cu diacritice);
D.4. O SCRISOARE DE RECOMANDARE de la fostul angajator sau de la o personalitate: format printat și .pdf sau .jpg/ maximum 600 cuvinte/ română (cu diacritice).

E. CALENDAR CONCURS
8 decembrie - lansarea anunțului de concurs;
17 decembrie - data-limită de primire a aplicației;
18 decembrie - interviu.

F. MOD DE SELECȚIE
F.1. Candidații sunt invitați să își depună dosarele (în format printat și electronic) până, miercuri, 17 decembrie, ora 16:00 (indiferent dacă dosarul este depus personal sau prin poștă/curier), la sediul UAR din str. Dem Dobrescu, nr. 5, Sector 1, București.
F.2. În data de joi, 18 decembrie, cu începere de la ora 14:00, va avea loc interviul la Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR din str. Jean Louis Calderon, nr. 48, Sector 2, București a cărui durată va varia între 10 - 20 minute/ candidat.
F.3. Membrii comisiei vor nota cu valori de la 1 la 10 elementele prezentate și prestația candidatului în timpul interviului pentru fiecare din următoarele aspecte:

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc