Concurs de idei Perla Harghitei

Perla Harghitei vă invită cu mare entuziasm să vă îmbarcați împreună cu echipa Perlei într-o aventură de găsirea soluției cele mai potrivite pentru clădirea de birouri pe care ei și-o doresc.

Vă simțiți inspirat, talentat și gata să străluciți?

Perla Harghitei este încântată să anunțe lansarea Concursului de concept de Arhitectură care face apel la toți arhitecții inovatori din domeniu.

Scopul nostru? O nouă clădire de birouri care va reflecta nu numai angajamentul Perlei Harghitei față de excelență, ci și angajamentul nostru de a crea spații în care natura, oamenii și tradiția coexistă într-un echilibru armonios.

Actualizare 10 aprilie 2024:

Regulations Pearl's competition.pdf

01_Registration form.docx

02_Declaration of consent_Nota de informare prelucrare date_RO.docx

---

Documente încărcate 13 martie 2024:

Design brief Pearl's competition.pdf

Regulations Pearl's competition.pdf

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc