Publicat: 5 octombrie 2016

Concurs pentru doi arhitecți De-a Arhitectura, participare gratuită la Bienala de la Veneția

Invităm arhitecții voluntari din cadrul Asociației De-a Arhitectura să se înscrie pentru a participa la Simpozionul Internațional Implică-te III

Dragi arhitecți voluntari,

Am primit, pe ultima sută de metri, o invitație la un simpozion Arhitectura și copiii din cadrul Bienalei de la Veneția, pavilionul Austriei, în datele de 21 și 22 octombrie 2016. 

Prin finanțarea de la Ordinul Arhitecților din România (OAR) ai cărei beneficiari suntem, dispunem de un buget care ne permite o deplasare internațională pentru două persoane care va acoperi transportul cu avionul (low cost), cazare 2-3 nopți și taxa de înscriere la simpozion (buget maxim 500 euro/participant). 

Astfel, invităm toți voluntarii destoinici ai Asociației să se înscrie până vineri, 7 octombrie, printr-un email la adresa: office@de-a-arhitectura.ro. 

Pentru a alege două persoane din toți cei înscriși, în cazul în care vor fi mulți doritori, propunem următorul sistem de departajare cu punctaj:

⌂ 5 puncte pentru fiecare an școlar de voluntariat în cadrul De-a Arhitectura
⌂ 1 punct pentru 1 atelier de la Clubul De-a Arhitectura la care ați fost îndrumător voluntar
⌂ 1 punct pentru 1 atelier din cadrul săptămânii Școala Altfel la care ați fost îndrumător voluntar
⌂ 1 punct dacă ați scris vreun template de atelier pentru Clubul De-a Arhitectura

În funcție de numărul de puncte, doi voluntari vor fi aleși pentru a zbura la Veneția.
 
Vă așteptăm email-urile până vineri, 7 octombrie!

Mai multe detalii...

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc