Publicat: 11 iulie 2017

Concursul "Dealu Cerului 2017" aproape de final

Dragi parteneri, sponsori, arhitecti,

Cu bucurie va anuntam ca suntem pe ultimi metri din cursa Sky Hill Competition 2017.Dupa cum stiti, concursul organizat de catre Fundatia Archaeus prin programul ALP (alternative learning programm) cu juriu international si participare numeroasa s-a incheiat - avem castigatori din Italia, Bulgaria si Romania.


Premiul I il vom executa cu ajutorul Dvs., o actiune care va fi urmarita, detaliata si realizata efectiv de mai mult de 30 de studenti din 3 tari, 9 arhitecti, artisti plastici, fotografi, urbanisti, pasionati ai lemnului cu suport tehnic si implicarea Ingineriei Creative (d-lui Soflete).


Multumim suporterilor si prietenilor nostri - Uniunii Arhitectilor din Romania pentru suport si prezenta in proiect, Silvania  / MIS Grup (Dl. Iugan) pentru extraordinarul ajutor in material lemnos si in sprijinul care va avea loc in 2018 sa aplicam sindrila pe pavilion, firmei Velux (D-na Petrescu)  pentru materiale si suport tehnic, Holver (D-na Petrescu si D-lui. Tascau)  pentru raspuns si continua colaborare, Hanului Voievozilor (D-lui. Popescu) pentru prietenia continua si imbarbatare, firmei Holdmann (D-lui. Nechita) pentru optimism,  firmei Dimmer  (D-lui Merlusca) pentru implicare, Muzeului uneltelor (D-lui. Sorescu) pentru prezenta si suport tehnic, firmei Rothoblaas ( D-lui. Preda) pentru materiale si raspuns promt...si nu in ultimul rand firmelor de arhitectura si inginerie prezente ca suporteri ai calitatii in arhitectura.Juriului, multumiri pentru suport si implicare, invitatilor pentru calitate, prietenilor si tuturor celor care ne-ati sustinut sa nu ne oprim.


Va asteptam in atmosfera fantasticului loc de la Dealu Cerului din 17 iulie in 5 august.Iar de la anul viitor....in noua scoala de dulgherie si mestesug...evident, in noul pavilion.
Fundatia Archaeus va multumeste inca odata in numele studentilor si tinerilor arhitecti,pentru deschiderea de oportunitati!

Fara Dvs. actiunea noastra ar fi fost mult mai dificil de realizat.


 

___Cu respect Kind regards___ arch. Marius MICLAUS ____________________________________
              a r c h a e u s  FOUNDATION
             architecture, yacht design  and more          
Romania / Timisoara / 
Cosminului str. nr. 3 / cod  300 586
 mobil: +40745 637735
www.studioarchaeus.ro

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc