Conducerea UAR 2008-2012

Presedinte:

arh. Stefan Lungu (2008) / arh. Stefan Ghenciulescu (interim. 2009) / arh. Peter Derer (2009-2012)

Colegiul Director:

arh. Gheorghe Chira

arh. Viorica Curea

arh. Gabriel Davidenco

arh. Stelian Fleschin

arh. Sorin Pentilescu

arh. Stefan Ghenciulescu (2008-2010) / arh. Nicolae Munteanu (2010-2012)

Membri ai Senatului:

arh. Gheorghe Leahu

arh. Marius Miclaus

arh. Virgiliu Onofrei

arh. Eugen Panescu

arh. Pavel Popescu

arh. Serban Sturdza

arh. Mircea Tibuleac

arh. Zoltan Takacs


Vezi conducerea curentă

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc