Publicat: 9 februarie 2015, ultima actualizare: 10 februarie 2015

Conferință aniversară a INCD URBAN-INCERC

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Constructii, Urbanism si Dezvoltare Teritoriala Durabila URBAN-INCERC organizeaza in perioada 13-15 mai 2015 la sediul sucursalei INCERC Bucuresti conferinta aniversara a INCD URBAN-INCERC si cea de-a noua editie a conferintei de cercetare in constructii, economia constructiilor, arhitectura, urbanism si dezvoltare teritoriala avand ca tema "65 de ani de cercetare in constructii, arhitectura si urbanism. De la INCERC la INCD URBAN-INCERC, 1950-2015".

Persoanele interesate sa participe la acest eveniment, fie pentru a prezenta o comunicare, fie pentru a audia lucrarile conferintei, se pot inscrie on-line pana la data de 17 aprilie 2015 la https://docs.google.com/forms/d/1RdA9gvibw9hYBl6F2krAnSK2SIpZKeP93LUX1l-_xYY/viewform
Participantii care vor sustine prezentari sunt rugati sa trimita, pana la data de 27 martie 2015, rezumatul si lucrarea integrala d-lui dr. ecol. dr. geogr. habil. urb. Alexandru-Ionut PETRISOR la adresa de e-mail alexandru.petrisor@incd.ro

Llucrarile trimise pentru publicarea in revistele institutului vor putea fi trimise pana la data de 9 mai 2015 la aceeasi adresa. Pentru ca volumele de rezumate si lucrari sa poata fi disponibile participantilor, nu se vor admite lucrari trimise spre publicare dupa data-limita, desi participantii înscrisi dupa 27 martie 2015 vor putea sustine comunicarile.

Eventualele intrebari pot fi adresate d-rei ACS politolog Jianca STEFAN, datele de contact fiind specificate in finalul mesajului. Accesul la lucrarile si documentele conferintei este limitat si persoanele care s-au inregistrat in timp util vor avea acces. Informatii suplimentare privind programul si alte detalii organizatorice vor fi oferite doar celor care au confirmat participarea dupa data de 24 aprilie 2015, odata cu finalizarea programului, in functie de interesul exprimat, si afisate pe pagina Internet a conferintei (http://www.incd.ro/conferinte).

Mai multe detalii despre acest eveniment gasiti AICI

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc