Publicat: 7 martie 2017

Conferinta EURO-Constructii 2017: Participare gratuita pentru antreprenori, arhitecti si proiectanti


Stimati Parteneri,
Redactia Agenda Constructiilor va invita sa participati in auditoriul Conferintei Internationale despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica EURO-Constructii, editia a VI-a, ce va avea loc in Bucuresti, la Radisson Blu Hotel, pe data de 23 mai 2017.

Organizatorii si partenerii manifestarii ofera 150 de invitatii ce permit ACCESUL GRATUIT pentru reprezentantii companiilor specializate in: 
 - Proiectare si design (25 de persoane)
 - Urbanism si arhitectura (25 de persoane)
 - Antreprenoriat in constructii (30 de persoane)
 - Executie de constructii /instalatii (45 de persoane)
 - Dezvoltatori si investitori (25 de persoane)

PROMOTIONAL, se acorda 50% reducere pentru fiecare bilet achizitionat suplimentar sau pentru reprezentantii companiilor din alte domenii decat cele mentionate anterior. 
Pretul unui bilet este astfel de 448 lei / persoana (TVA inclus), in loc de 896 lei.

Pentru inscriere va rugam sa completati talonul atasat sau click aici.
Daca ne-ati transmis deja optiunea dumneavoastra, va multumim.

Termen-limita pentru receptionarea taloanelor: 31 martie 2017.

IMPORTANT! Atribuirea celor 150 de invitatii GRATUITE se efectueaza in limita locurilor disponibile si in functie de data receptionarii taloanelor. Clientii si/sau abonatii revistei Agenda Constructiilor au prioritate. Invitatia gratuita este valabila pentru un singur reprezentant al companiei, iar validarea participarii se va efectua in intervalul 24-28 aprilie 2017.

office@euroconferinte.ro    www.euroconferinte.ro


Departament organizare
Adresa: Str. Ienachita Vacarescu 17, Sector 4, Bucuresti; Tel./Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
Persoane de contact: Ana STEFANESCU - 0728-942.870; Roxana AGACHI - 0740-165.097

Mai multe detalii...

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc