Publicat: 9 noiembrie 2016

CONFERINTA LA TIMISOARA - Viitorul în Arhitectura Hotelurilor și a Restaurantelor și în Sectorul Rezidențial - Timisoara, 14 noiembrie 2016

rba.share-architects.com

 

CONFERINTA LA TIMISOARA

- Viitorul în Arhitectura Hotelurilor și a Restaurantelor și în Sectorul Rezidențial -
Timisoara, 14 noiembrie 2016

Va invitam la Conferința inspiraționala despre Viitorul în Arhitectura Hotelurilor și a Restaurantelor și în Sectorul Rezidențial, NEW CITIES, care se desfasura pe 14 noiembrie 2016, la Hotel Timisoara. 

Conceputa ca eveniment de o zi, conferința reuneste specialiști naționali și internaționali și se adresează arhitecților, constructorilor, urbaniștilor, administrației locale și contractorilor. 

Participarea este gratuita in limita locurilor disponibile.

Inscriere | Program

   
arh.VLAD GAIVORONSCHI
Presedinte Ordinul Arhitectilor din Romania – filiala Timiș
LUCA PERALTA
Fondator Luca Peralta Studio,
Italia
MATHIAS BAUER
Mba Architects,
Germania
arh. VICTOR GROSU
Fondator Grosu Art Studio
arh. SZABOLCS ISTVÁN GUTTMANN
Presedinte Ordinul Arhitectilor din Romania – filiala Transilvania
IOANA CIOLACU
Arhitect - Designer
arh. VLADIMIR MINDRU
Fondator Yellow Office
VICTOR NEUMANN
istoric și filosof al culturii, profesor la Facultatea de Litere, Istorie și Teologie a Universității de Vest din Timișoara
arh. DANIELA NEGRISANU
RDsign Studio
CRISTI ANTON
General Manager Bose Romania
DANIEL POPA
Country Manager Reynaers Aluminium
CALIN NAGHI
Director Regional FAKRO 
  FLORIN MINDIRIGIU
Presedinte Asociatia PROEVENT

Organizatori
             

In colaborare cu 
         

Partener cultural

Partener oficial

Partener principal

Sponsor

Sustinatori
             

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc