Publicat: 1 martie 2017

Conferința Națională Urban Concept Ediția a XVII-a, 9-11 martie 2017, Hotel Mara, Sinaia

Vă invităm la 
Conferința Națională Urban Concept 
Ediția a XVII-a, 9-11 martie 2017, Hotel Mara, Sinaia

Oameni și Companii este de 16 ani lider în comunicare și management relațional cu grupuri de audiență premium.

Facilităm accesul la informație și resurse în domeniul urbanistic, prin organizarea unui program național de comunicare și informare în acest domeniu. Programul Urban Concept, inițiat în anul 2005, creează o platformă interactivă de comunicare între specialiștii implicați în dezvoltarea urbană din țară.

Edițiile precedente ale Conferinței Naționale Urban Concept au reunit peste 150 de persoane: arhitecți șefi de orașe, municipii și consilii județene, președinți de comisii de urbanism, arhitecți privați, președinți de asociații profesionale și patronale din urbanism, construcții și dezvoltare urbană, reprezentanți ai Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, reprezentanți ai companiilor implicate în dezvoltarea urbană modernă.

De pe agenda conferinței:

Arh. Anca GINAVAR, Șef Serviciu Amenajarea Teritoriului și Urbanism- Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și Fondurilor Europene

- Modificările în acoperirea și utilizarea terenului, o provocare pentru planificarea teritorială – Prezintă Alexandru Petrișor, Conf. Univ. Dr., Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu” București

- Registrul Urbaniștilor din România în cifre și imagini – Prezintă Liliana Elza Petrișor, Director Executiv RUR

- Centrul de Urbanism București – instituție pilot de gestiune urbană – Prezintă Bogdan Bogoescu, Vicepreședinte Ordinul Arhitecților București

- Strategia integrată Cluj-Napoca: mai mult decât norme – Prezintă Pietro Elisei, Fondator Urbasofia

- Despre mobilitate în labirint – Prezintă Nicolae Țarălungă, Director IHS România

Mai multe detalii....

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc