Publicat: 15 octombrie 2019

Conferința Urban Concept, 31 octombrie - 2 noiembrie, Hotel Ramada, Sibiu

Conferința Urban Concept, parte a Programului de Dezvoltare Urbană și Arhitectură

Program de comunicare profesională, informare și educare cu privire la soluții moderne și tehnologii pentru arhitecți și urbaniști, lansat în 2006.

Programul este adresat unei comunități de specialiști, lideri și formatori de opinie implicați în dezvoltarea urbană din România – arhitecți șefi de orașe, municipii și consilii județene, președinți de comisii de urbanism, arhitecți privați, președinți de asociații profesionale și patronale din urbanism, construcții și dezvoltare urbană, primari și președinți CJ, reprezentanți ai Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, reprezentanți ai companiilor implicate în dezvoltarea urbană modernă.

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc