Publicat: 22 decembrie 2016

Sustinerea serviciilor de sanatate Premium ale retelei Regina Maria

Toti membrii UAR care doresc sa beneficieze in continuare de serviciile de sanatate ale retelei Regina Maria, sunt rugati sa-si evalueze beneficiile date de acest program, sustinand contractul prin achitarea unei contributii anuale de 100 lei in contul UAR - RO19 RNCB 0285008435440002 pentru anul 2017, pana la data de 24 ianuarie 2017.

Diferenta pana la suma totala a abonamentului este achitata de UAR.

Tabelele de evidenta ale abonatilor se actualizeaza lunar si puteti intra in program oricand doriti, platind cu o saptamana inainte de ziua de intai a lunii.

Continutul programului PREMIUM oferit, dar si locatiile clinicilor cele mai apropiate le gasiti pe siteul UAR.

Clinici partenere REGINA MARIA_noiembrie.xlsx

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc