Publicat: 2 mai 2017

De-a arhitectul voluntar – înscrieri pentru anul școlar 2017-2018

Stimați colegi arhitecți, 

Vă lansăm o nouă provocare ce poate fi o experiență interesantă, care să vă aducă multe satisfacții pe plan profesional și afectiv. 

Vă invităm să faceți parte din familia noastră, De-a arhitectura, care se mărește an de an cu noi colegi entuziaști, pentru a contribui, împreună cu învățători și profesori, la educarea copiilor în spiritul valorilor universale ale arhitecturii și mediului construit. Vă invit să ne jucăm cu ei, să contribuim, alături de profesorii lor, la dezvoltarea simțului lor civic și a responsabilității față de mediul construit și cel natural.    

Vă așteptăm cu drag!

arh. Irina Filip,
Constanța

Dragi profesioniști ai mediului construit – arhitecți, urbaniști, peisagiști, ingineri, designeri,

colega voastră, Irina, vă îndeamnă să vă alăturați echipei noastre, bucurându-vă de afecțiunea și curiozitatea celor mici, precum și de satisfacția de a contribui la acest demers prestigios și recunoscut și la nivel internațional. În această toamnă vă invităm să vă „jucați” serios alături de noi de-a arhitectul voluntar. Mai multe informații, aici. Înscrieri, aici.

Echipa De-a arhitectura

Mai multe detali...

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc