Publicat: 29 martie 2018

Expoziția „De la fundătură la intrare, locuri ale Bucureștiului cotidian”, holul mare al Universității Spiru Haret, strada Ion Ghica nr.13, 29 martie, ora 14.00

Cu deosebită plăcere vă invităm joi, 29.03.2018, ora 14.00, în holul mare al Universității Spiru Haret, din strada Ion Ghica nr.13, la vernisajul Expoziției „De la fundătură la intrare, locuri ale Bucureștiului cotidian”, expoziție organizată cu sprijinul Ordinului Arhitecților din România.Vă așteptăm cu drag, 
conf. dr. arh. Ana Maria Haritonconf. dr. arh. Ruxandra Nemteanu

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc