Publicat: 17 septembrie 2021

DECO DAYS 2021 | interior design accelerator

Deco Days 2021 este despre pasiunea pentru design interior, frumusețe și țesături fine pentru casă. Gândit ca un accelerator de design interior, cea de-a 6-a ediție Deco Days promite o experiență complexă, în care businessul, designul și oamenii ocupă locul principal.

Un eveniment inedit pe harta designului de interior din România, pornit ca și un eveniment de business acum 6 ani.

Ne propunem să conectăm oamenii de design cu publicul larg

CÂND? 23 - 25 septembrie 2021

UNDE? Foaier BT Arena (Sala Polivalentă Cluj-Napoca)

ZIUA 1, 23 septembrie

Business partners, Designeri de interior, Influenceri

ZIUA 2, 24 septembrie

Designeri de interior, influenceri, public iubitor de design interior

ZIUA 3, 25 septembrie

Designeri de interior, public iubitor de design interior 

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc