Publicat: 5 mai 2014, ultima actualizare: 15 mai 2014

Deplasare documentară BIENALA DE LA VENEȚIA


Uniunea Arhitecților din România - filiala euroregională Sud - Vest OLTENIA, organizează în perioada 8-13 septembrie, o deplasare documentară cu scop socio-cultural, la BIENALA DE LA VENEȚIA 2014.


Datele deplasării:

Plecare: Luni 8 septembrie, ora 6:10 - de pe aeroportul H. Coandă din București.

Întoarceare: Sâmbătă, 13 septembrie ora 7:45 de pe aeroportul din Treviso.

Cazare: Hotel de 4**** în Mestre (15 Km de Veneția) - port, cu tren sau auto - 15 min.

Costuri aproximative:

Cazare 5 nopți x 50 € = 250 €;

Bilet de avion dus - întors = 180 €;

TOTAL 430 €/pers/sejur.

După primirea confirmărilor de la operatorii de cazare și transport vă vom comunica sumele finale pentru aceste servicii.

NOTĂ: Arhitecții cu cotizația la zi și activități culturale în cadrul filialelor, beneficiază de o reducere de 100 €.

Însoțitorii arhitecților vor plati cu 100 lei mai mult, această sumă reprezentând cheltuieli de organizare.

Numărul de locuri disponibile este de 50. În cazul în care există cerere, se poate organiza și un al doilea grup de 50 de persoane.

ÎNSCRIERILE SE FAC ZILNIC ÎNTRE ORELE 11.00 - 16.00 la:

e-mail: uar.oltenia@gmail.com

Telefon: 0727.758119


Președinte filiala euroregională Sud - Vest OLTENIA

Arh. Pavel POPESCU

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc