Deschiderea expozitiilor Romaniei la cea de-a 13-a editie a Bienalei de Arhitectura de la Venetia

Va facem cunoscute datele stabilite pentru deschiderea celor doua expozitii ce reprezinta Romania la Bienala de Arhitectura de la Venetia.

"Play Mincu: Timbrul de Arhitectura""Head Up!"

27 august 2012 - ora 14:15 - Conferinta de presa, care va fi tinuta in Pavilionul Romaniei din Giardini della Biennale
27 august 2012 - ora 14:45 - Vernisajul expozitiei "Play Mincu: Timbrul de Arhitectura", proiect realizat de echipa formata din Emil Ivanescu, Laura Iosub, Irina Bogdan, Ana Constantinescu si Paul Popescu si expus in Pavilionul Romaniei din Giardini della Biennale / Vernisajul va fi urmat de cocktail
27 august 2012 - ora 18:00 - Vernisajul expozitiei "Head Up!", proiect realizat de echipa formata din Silviu Aldea, Marius Catalin Moga, Sisak Camelia si Sisak Tamas si expus in Noua Galerie a I.R.C.C.U. Venetia / Vernisajul va fi urmat de party

"Play Mincu: Timbrul de Arhitectura" ::::: Planse prezentare proiect (.zip) ::::: Concept (.pdf) RO / EN
"Head Up!" ::::: Planse prezentare proiect (.zip) ::::: Concept (.pdf) RO / EN

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc