Publicat: 14 noiembrie 2018

SERATA DIPLOMELOR - "Diplome de patrimoniu național"- joi 22 noiembrie, ora 18.00, în Calderon 48

SERATA DIPLOMELOR vă propune un dialog între generațiile de arhitecți, între seniori și juniori. Și cum se pot face cunoscuți mai bine tinerii absolvenți decât prezentându-și ultima și cea mai complexă lucrare din timpul facultății - proiectul de diplomă. 

Pentru ediția lunii noiembrie vă propunem să îi cunoașteți pe autorii proiectelor ale căror teme au abordat obiective de patrimoniu din țara noastră.

Vă așteptăm în Jean-Louis Calderon nr. 48 la Serata Diplomelor - „Diplomede patrimoniunațional”, ediția lunii noiembrie.

Prezentare diplome:

Arhitectură - Alexandru Adrian Niculescu: Complex integrat în București "Galeriile Blanduziei" - birouri și galerii comerciale

- îndrumator arh. Marian Moiceanu

Arhitectură de interior - Elena David: "Danubius Center - Centru multifuncțional Brăila"

- îndrumator arh. Dorina Onescu-Tărbujaru

Eveniment sustinut de:

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc