Publicat: 1 noiembrie 2015, ultima actualizare: 8 noiembrie 2015

Lansarea celor mai recente numere ale revistei „Arhitectura"

Revista „Arhitectura" vă invită joi, 5 noiembrie 2015, la evenimentele de lansare a celor mai recente numere:

Numărul 3/2015 MATERIALE ȘI MATERIALITĂȚI - în București, cu începere de la ora 16:00 la Centrul de Cultură Arhitecturală al Uniunii Arhitecților din România, Strada Jean Louis Calderon, 48.
O parte dintre autorii care au alcătuit dosarul tematic și au scris articolele din rubricile permanente ale revistei vor prezenta experiențele și opiniile lor în cadrul unei dezbateri libere moderate de arh. Emilia Țugui și redactorul-șef arh. Monica Lotreanu, ce îi are ca invitați pe: arh. Augustin Ioan, arh. Anca Sandu Tomașevschi, arh. Alexandra Mihailciuc, arh. Aurora Târșoagă, arh. Mihai Toader-Pasti și criticul de artă Mihai Plămădeală.
Numărul 3/2015 a fost finanțat cu sprijinul Ministerului Culturii.

Numărul 4-5/2015 DIGITALISM - în Timișoara, de la ora 21:00, la Cafeneaua D'arc, Piața Unirii 5. Evenimentul este susținut de arh. Cristian Blidariu, arh. Zoran Popovici, arh. Bogdan Zaha și redactor Simina Stan.
Acesta are loc în cadrul Seri(i)lor D'arc organizate de Asociația de la 4 (Asociația studenților arhitecți din Timișoara).

DIGITALISM este un proiect editorial co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Revista „Arhitectura" apare cu sprijinul financiar al Uniunii Arhitecților din România, din Fondul Timbrul Arhitecturii.

Vă așteptăm cu drag!

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc