Publicat: 10 ianuarie 2017

Filiala euroregionala Sud - Vest OLTENIA - expoziție Doru Fotescu, 10 ianuarie, ora 15.00, Craiova

Filiala euroregionala Sud - Vest OLTENIA a U.A.R.,

Va invita la vernisarea expozitiei "doru fotescu" Casa de Cultura Traian Demetrescu, 10 ianuarie, orele 15.00.

Ezpozitia este supremul omagiu adus arhitectului Doru Fotescu, la comemorarea a 10 ani de la trecerea sa in nefiinta, de catre arhitectii din Craiova, colegii lui cu care Doru Fotescu si-a desfasurat o parte din viata ca arhitect. Nu l-am uitat, ca si pe ceilalti colegi arhitecti, plecati dintre noi, si de care ne vom aduce mereu aminte, cu mult respect, admiratie si consideratie. 

Va invit pe toti, la orele 15.00, ca impreuna sa fim vazuti, de dincolo de real, de cel care a fost, arhitectul si colegul nostru, pasionatul deosebit al artei plastice inteligente, DORU FOTESCU.

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc